Miss Happy Flash

AIXÒ NO ÉS UNA ALTRA HISTÒRIA D’AMOR PERFECTA

Això és la història del teu casament.

Real.

Aquí les princeses són ties que t’expliquen que volien fer una boda-costellada i van acabar fent un bodorrio,

i els prínceps tios que no volen perdre’s el el pernil a l’aperitiu, ni les birres amb els amics.

I a vegades les bodes tenen dos prínceps o dos princeses.

Tota la resta no importa.

Masia la Garriga de Castelladral

garriga-castelladral-boda-alba-jan-311.jpg

Sóc molt curiosa, per això sóc fotògrafa! i tinc un sentit de l’humor especial (una mica amagat) per això m’agrada fer fotos també quan passen coses imperfectes i sobretot divertides.

Jo tinc permís per aixecar-me de la taula durant el sopar, per això puc veure el que passi al fons del restaurant, al jardí, o fins i tot als lavabos.

No em surten bé les fotos de pose, ni molt nyonyes ni falses. No en sé. Perquè m’interessa el món real i un riure sincer és per mi mil vegades millor que la “cara de foto”.

Fran + Gemma 

Espai Can Pagès

boda-espai-can-pages-128.jpg

Sé que hi ha tiets i tietes, avis i amics que volen tenir una foto de record amb vosaltres. La farem sense problema. I serà ràpid.

M’emociono durant els casaments i a vegades, ploro, però perquè després de xerrades, mails i trucades amb vosaltres, em fa una il·lusió tremenda que arribi el dia i poder explicar-lo amb les meves fotos.

Si m’he de quedar amb tres coses a fotografiar en un casament triaria: el primer moment en el que la parella us mireu per primera vegada, a la cerimònia, els convidats i el ball. Si sabessiu que divertits són els convidats quan ningú no mira, en convidarieu més! I el ball, m’encanta quan ja tothom s’allibera i s’apaguen els llums… trec el flash i a ballar!

 jordi + ariadna

Cal Visó

jordi-i-ariadna-137.jpg

Hi ha qui es preocupa molt per “quedar bé” a les fotos de casament. Per mi només hi ha un secret: sigues tu mateix/a. (sé que sona a frase d’autoajuda). Però és veritat. I molts de vosaltres ho heu comprovat.

Si hi ha una baieta penjada de fons, com a la foto que veus aquí a sota, és perquè l’Ester i les seves amigues van sortir a fumar al safareig i em vaig colar amb elles en aquell moment, mentre fèiem el tonto. Aquesta imatge farà riure l’Ester cada vegada que torni a mirar-la, encara que hagin passat 20 anys. N’estic segura. i això és el que compta. I per això faig aquesta feina. Perquè em fascina poder participar en la teva col·lecció de bons records.

Espai de Can Pagès

julio-ester-19.jpg

MIQUEL + JOSEP M.

Mas Llagostera

miquel josep m-165.jpg

ANNA + XAVI

Btakora Arenys de Mar

anna i xavi-20.jpg

CARME I RAMON

Monestir de Montserrat

carme i ramon-264.jpg
_MG_7027.jpg