Miss Happy Flash
Carrito 0

 PAULINA + CRISTIAN

EL CONVENT DE BLANES

paulina cristian-60.jpg

AIXÒ NO ÉS UNA ALTRA HISTÒRIA D’AMOR PERFECTA

Això és la història del teu casament.

Real.

Aquí les princeses són ties que t’expliquen que volien fer una boda-costellada i van acabar fent un bodorrio,

i els prínceps tios que no volen perdre’s el el pernil a l’aperitiu, ni les birres amb els amics.

I a vegades les bodes tenen dos prínceps o dos princeses.

Tota la resta no importa.

 LAURA I FERNANDO

CALELLA DE PALAFRUGELL

boda calella palafrugell-421.jpg

 ALÍCIA + ADAM

OSONA POWER

alicia i adam-202.jpg

Sóc molt curiosa, per això sóc fotògrafa! i tinc un sentit de l’humor especial (una mica amagat) per això m’agrada fer fotos també quan passen coses imperfectes i sobretot divertides.

Jo tinc permís per aixecar-me de la taula durant el sopar, per això puc veure el que passi al fons del restaurant, al jardí, o fins i tot als lavabos.

No em surten bé les fotos de pose, ni molt nyonyes ni falses. No en sé. Perquè m’interessa el món real i un riure sincer és per mi mil vegades millor que la “cara de foto”.

Masia la Garriga de Castelladral

garriga-castelladral-boda-alba-jan-311.jpg

Fran + Gemma 

Espai Can Pagès

boda-espai-can-pages-128.jpg

Sé que hi ha tiets i tietes, avis i amics que volen tenir una foto de record amb vosaltres. La farem sense problema. I serà ràpid.

M’emociono durant els casaments i a vegades, ploro, però perquè després de xerrades, mails i trucades amb vosaltres, em fa una il·lusió tremenda que arribi el dia i poder explicar-lo amb les meves fotos.

Si m’he de quedar amb tres coses a fotografiar en un casament triaria: el primer moment en el que la parella us mireu per primera vegada, a la cerimònia, els convidats i el ball. Si sabessiu que divertits són els convidats quan ningú no mira, en convidarieu més! I el ball, m’encanta quan ja tothom s’allibera i s’apaguen els llums… trec el flash i a ballar!

 jordi + ariadna

Cal Visó

jordi-i-ariadna-137.jpg

Hi ha qui es preocupa molt per “quedar bé” a les fotos de casament. Per mi només hi ha un secret: sigues tu mateix/a. (sé que sona a frase d’autoajuda). Però és veritat. I molts de vosaltres ho heu comprovat.

Si hi ha una baieta penjada de fons, com a la foto que veus aquí a sota, és perquè l’Ester i les seves amigues van sortir a fumar al safareig i em vaig colar amb elles en aquell moment, mentre fèiem el tonto. Aquesta imatge farà riure l’Ester cada vegada que torni a mirar-la, encara que hagin passat 20 anys. N’estic segura. i això és el que compta. I per això faig aquesta feina. Perquè em fascina poder participar en la teva col·lecció de bons records.

Ester + Julio

Espai Can Pagès

julio-ester-19.jpg

MIQUEL + JOSEP M.

Mas Llagostera

miquel josep m-165.jpg

ANNA + XAVI

Btakora Arenys de Mar

anna i xavi-20.jpg

CARME I RAMON

Monestir de Montserrat

carme i ramon-264.jpg
_MG_7027.jpg